Izberi državo za dostavo naročila

D'Addario-Woodwinds Select Jazz Filed 3H Jeziček za alt saksofon

4,20

D'Addario-Woodwinds Select Jazz Filed 3H Jeziček za alt saksofon

4,20
Profesionalni alt saksofonski trsti trdnosti Hard 3 iz serije Select Jazz, ki imajo francosko vrezan kroj z debelejšo hrbtenico, v kombinaciji z debelejšo prazno in tradicionalno konico, da bi zagotovili uravnotežen in okrogel zvok z večjo štrlečo stranjo. Odlikuje jih tudi močno, dobro opredeljeno srce in daljši vamp, kar daje brez primere...
Preberi več
Samo po naročilu
Rok dobave bomo določili po oddaji naročila pri dobavitelju.
Na podlagi naročila bomo poskušali blago dobaviti in te bomo kontaktirali glede roka dostave. V primeru, da ne želiš čakati, poglej alternativne izdelke (4).
Jeziček za alt saksofon D'Addario-Woodwinds Select Jazz Filed 3H Jeziček za alt saksofon

D'Addario-Woodwinds Select Jazz Filed 3H Jeziček za alt saksofon

4,69 €

Koda izdelka: RSF10ASX3H | ID: 223901

D'Addario-Woodwinds Select Jazz Filed 3H Jeziček za alt saksofon

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Profesionalni alt saksofonski trsti trdnosti Hard 3 iz serije Select Jazz, ki imajo francosko vrezan kroj z debelejšo hrbtenico, v kombinaciji z debelejšo prazno in tradicionalno konico, da bi zagotovili uravnotežen in okrogel zvok z večjo štrlečo stranjo. Odlikuje jih tudi močno, dobro opredeljeno srce in daljši vamp, kar daje brez primere projekcijo in jasen, maščoben ton z neprekosljivo fleksibilnostjo in strelovodjo. Prikazana cena je za 1 trst.

Primerno za

Kompatibilen z

Lastnosti

Trdota

3

Material

Material

Les

Pakiranje

Količina paketa (kos)

1

Država

Država izvora

ZDA

4,20 / 5

Glede na število ocen: 6

5 4
4 1
3 1
2 0
1 0

Vse ocene prihajajo od preverjenih strank, ki so v preteklosti že kupile izdelek pri nas.

J

Jana M.

cz Zastava

Češka

19.04.2023

V

Vlado B.

sk Zastava

Slovaška

10.01.2023

L

Lemur R.

sk Zastava

Slovaška

22.01.2019

P

Pavel N.

cz Zastava

Češka

11.12.2017

N

Norbert E.

de Zastava

Nemčija

25.05.2017